1. aasta alguses hakkas Kristel tegelema Saatusenumbri maatriksi süsteemiga, mis põhineb sünnikuupäevadel ja kirjeldab inimese energiaid ning nende mõju tema elule. Kevade poole viis Kristel Inspiraatorite grupis läbi eksperimendi, kus uuris, kuidas Sigriti energiad kattuvad grupi liikmete omadega. Uuringu tulemused näitasid, et suurel osal grupi liikmetest oli Sigritiga sarnane energia, mis viitab sellele, et sarnased energiad tõmbavad sarnaseid inimesi. 

Isikliku arengu sügavam mõistmine

Numeroloogia on iidne teadus, mis ühendab inimese elu sündmused ja isiksuseomadused numbritega. Üks selle eriharusid on “Matrix of Destiny” ehk saatusenimbri maatriks, mille eesmärk on aidata meil paremini mõista oma isiklikku maatriksit ja selle seotust energiateooriaga.  See on oluline ei suudaksime järgida ja tajuda oma sisetunnet ja eluteed, säilitades tasakaalu kerguse ja süsteemsuse vahel. Inimese tugev kontakt iseendaga toetab eneseteostust ja rahavoogude sujuvat liikumist. Kui kergus kaob, hakkavad asjad kokku kuivama.

 

Süsteemi ülevaade

Maatriksi numeroloogia, tuntud ka kui “Saatusenumbri maatriks”, on süsteem, mille töötas välja Ukraina tervendaja, Reiki meister ja taro lugeja Natalja Ladini 2006. aasta septembris. See süsteem põhineb numeroloogia ja esoteerika põhimõtetel ning selle eesmärk on aidata inimestel mõista oma eluteed, isiklikke väljakutseid ja potentsiaali, tuginedes sünnikuupäeva numbritele.

 

Süsteemi põhimõtted:

Sünnikuupäeva mõju inimese energiaväljadele

Maatriksi numeroloogia keskendub sünnikuupäeva numbritele, mille abil luuakse unikaalne numbrite maatriks, mis kajastab inimese isiksust, saatust ja elu eesmärke. See maatriks koosneb numbritest, mis vastavad teatud energiatele ja vibratsioonidele, mõjutades inimese eluteed. Need energiad võivad olla plussis või miinuses sõltuvalt inimese kogemustest ja arengust.

Karma ja eluõppetunnid: 

Süsteem aitab tuvastada karmalisi väljakutseid ja õppetunde, mis on seotud inimese elu ja saatusega. See võimaldab kasutajatel mõista, millised elusündmused ja olukorrad on osa nende saatuslikust teekonnast ning millised õppetunnid tuleb läbi töötada.

Isikliku potentsiaali avastamine:

Maatriksi numeroloogia eesmärk on aidata inimestel avastada oma tugevusi ja nõrkusi, samuti oma tõelist potentsiaali. See annab suuniseid, kuidas oma energiat parimal viisil kasutada ja millistes eluvaldkondades on võimalik saavutada edu.

Tulevikuplaanide loomine:

Tuginedes maatriksi analüüsile, saavad inimesed koostada konkreetse tegevusplaani oma elu kvaliteedi parandamiseks. See võib hõlmata isikliku arengu, karjääri ja suhetega seotud eesmärke, mis on kooskõlas inimese saatuse ja karmaga.

 

Kuidas maatriksi numeroloogiat lugeda?

  1. Sünnikuupäeva analüüs: Maatriksi loomine algab inimese sünnikuupäevast (päev, kuu ja aasta Näiteks 12.05.1985 ). Iga numbriga töötatakse eraldi. Need numbrid teisendatakse vastavalt maatriksi reeglitele, et leida unikaalsed numbrid, mis mõjutavad inimese elu.
  2. Maatriksi kujundamine: Sünnikuupäeva numbrite põhjal moodustatakse tabel või graafiline maatriks, kus iga number pannakse kindlasse kohta. Maatriks koosneb tavaliselt neljast või enamast numbrist, kus igaüks tähistab konkreetset eluaspekti.
  3.  Numbrite tähendus: Igal maatriksi numbril on spetsiifiline tähendus, mis kajastab erinevaid eluvaldkondi. Näiteks Sigriti viies energia, mis esindab õppimise ja õpetamise soovi
  4. Karma ja elutunnid: Lisaks numbrilistele tähendustele sisaldab maatriks ka viiteid karma õppetundidele, mida inimene võib oma elus kogeda. Need võivad avalduda korduvates olukordades, mis nõuavad teatud omaduste arendamist või elustiili korrigeerimist.
  5.  Tugevused ja nõrkused: Maatriks aitab tuvastada ka isiklikke tugevusi ja nõrkusi. Näiteks kui maatriksis domineerib kindel number, võib see viidata sellele, et inimene peaks keskenduma teatud omaduste tugevdamisele või vastupidi, nende tasakaalustamisele.
  6. Tegevusplaan: Pärast maatriksi lugemist saab inimene koostada tegevusplaani, mis aitab tal paremini kasutada oma potentsiaali, lahendada karmalisi väljakutseid ja parandada oma elukvaliteeti. See võib hõlmata enesearendamise, karjääri, suhete ja muude eluvaldkondadega seotud eesmärke.

 

Vaimse arengu ja energia juhtimise tähtsus

Vaimne areng on igapäevane protsess, mis nõuab teadlikkust ja pühendumist. Kui keskendume oma isikliku maatriksi ja numeroloogia tundmaõppimisele, saame arendada oma intuitsiooni ja sisemist tasakaalu. Energia juhtimise tehnikad vaimsel teekonnal aitavad hoida meie energiaväljad puhtad ja tasakaalus, mis on oluline nii vaimse kasvu kui ka elukvaliteedi parandamiseks.

Vaimse arengu mõju rahavoole ja suhetele on tihedalt seotud meie võimega juhtida oma energiaid. Kui arendame vaimset tasakaalu ja kuulame oma intuitsiooni, suudame paremini mõista, millised sammud viivad meid külluse ja sisemise rahuni. Sisemise rahu ja külluse saavutamine on otseselt seotud sellega, kuidas oma energiat suuname ja kasutame.

 

Kokkuvõte

Maatriksi numeroloogia on süsteem, mis kasutab sünnikuupäeva numbreid inimese elutee, saatuse ja isikliku potentsiaali analüüsimiseks. Natalja Ladini poolt loodud süsteem aitab kasutajatel sügavamalt mõista oma elu eesmärke ja väljakutseid ning pakkuda juhiseid edasise arengu ja elukvaliteedi parandamiseks.

Soovid paremini inspireerida ja

samas luua endale ka püsiva sissetuleku

ning ajalise vabaduse?

Vaata lähemalt Inspiraatori teejuhi arenguprogrammi, kus on kõik vajalikud samm-sammulised juhendid, praktilised koolitused ja tehnilised abivideod, mille abil saad oma veebiäri edukamaks muuta.

Saad ise otsustada, kui kauaks ligipääsu materjalidele vajad!

Vaata Inspiraatori teejuhi programmi kohta lähemalt: https://sigritsaga.com/inspiraatori-teejuht/ 

 

 

Ei jõua ära oodata järgmist podcasti osa?

Ühine Inspiraatorid Facebooki grupiga ja saad vaadata #õppimisneljapäevade live sessioone koos teiste inspiraatoritega kuu aega enne kui need podcastina välja tulevad. Samuti saad jooksvalt tekkivatele küsimustele ka kiirelt asjakohased vastused.

Liitu Inspiraatoritega: www.facebook.com/groups/inspiraatorid/ 

Inspiraatorid podcast

https://www.instagram.com/inspiraatorid/

 

Sigrit Säga

https://www.facebook.com/sigritsaga

https://www.instagram.com/sigrit.saga