Ma leidsin endale uue mentori

Ma olen viimase aasta jooksul pidevalt maininud oma väljakutsete meetodi mentorit Perdo Adaod, tänu kellele sain ainult mõne kuuga koolitajana luua plahvatuslikult kasvava äri.

Aga tead mis…

Paar nädalat tagasi liikusin ma edasi uue mentori juurde.

Miks?

Sest mul on uus eesmärk.

Mul on elus olnud palju inimesi, keda pean oma mentoriks – inimesi, kellega ma pole kunagi rääkinud näost näkku või isegi näinud. Ja mul on nende kõigi vastu sügav austus, sest sellel hetkel, kui ma nad leidsin, siis nad aitasid mul saavutada eesmärke, mis mul tollel ajal oli vaja saavutada. 

Ma usun sellesse väga, et mentorit peaks valima vastavalt sellele, mis on sinu järgmine eesmärk ja siht. Ja tuleb leida inimene, kes on edukalt läbi teinud just selle, mida sina soovid alustada.

Sellepärast oli ka minul vaja uue suunitlusega mentorit…. Ma tahan kirjutada Bestselleri. Ma tahan kirjutada raamatu, mis aitab arendada minu ettevõtet ja jõuda rohkemate inimesteni.

Mida ma aga veel kasutan mentori valimise kriteerumina on see, et mulle peab mentori õpetamise viis ja stiil meeldima. On palju inimesi, kes õpetavad sama asja ja vahel polegi tähtis, kas ta on selles maailma parim, aga kui ta on saavutanud tulemusi ja ta meeldib mulle inimesena, siis see on kõik, mida vajan.

Kuidas saaksid sina endale mentori leida?

Kuula Inspiraatorid podcasti viimast osa ja saa teada!

Täida küsimustik ja osale kinkekaartide loosis: https://forms.gle/7PivpaQDng4zpZDVA
Facebook kogukond: www.facebook.com/groups/inspiraatorid/